Inicio Actualidad Nou Punt de Suport Empresarial al Centre d’Empreses Baix Llobregat

Nou Punt de Suport Empresarial al Centre d’Empreses Baix Llobregat

El Centre d’Empreses Baix Llobregat de Procornellà ha creat un espai destinat a l’atenció a empresaris i empresàries per donar a conèixer tots els serveis de què disposa quant a ajuts i finançament de projectes, atracció d’innovació i talent, foment de la interrelació empresarial, lloguer dequipaments, el programa Reempresa, tràmits, etc.
El nou Punt de Suport Empresarial és a la mateixa seu del Centre d’Empreses Baix Llobregat, a la planta baixa de l’edifici situal al carrer Tirso de Molina 36, ​​i se suma al ventall d’accions que realitza aquest equipament destinades a impulsar la creació i el creixement d’empreses que generin ocupació i acostin la innovació i el talent a les empreses de Cornellà, i així millorar-ne la competitivitat.

A més el Centre d’Empreses ofereix assessorament i formació gratuïta per donar suport a l’emprenedoria i a la transformació digital dels negocis, enter d’altres.

Pròxims tallers programats per aquest mes de desembre:

Demana cita prèvia a través de:

 https://www.centredempresesprocornella.cat/


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí