Inicio Actualidad En marxa la 9a edició del Mercat d’ intercanvi de joguines de...

En marxa la 9a edició del Mercat d’ intercanvi de joguines de les AMPA i AFA de la ciutat

dimecres, 7 desembre, 2022 – 10:15


Les famílies dels centres educatius de la ciutat, a través de les AFA i AMPA i en col·laboració amb l’Ajuntament han iniciat la preparació de la 9a edició del Mercat d’intercanvi de joguines. Un projecte, que s’inicia als centres educatius i que culminarà el proper 17 de desembre amb la celebració del Mercat d’ intercanvi, a la plaça Catalunya, en una diada plena de joc i música.


Aquest projecte pretén promoure valors com la sostenibilitat (reducció de residus, estalvi econòmic, recuperació de materials…) i la solidaritat entre la comunitat educativa, fomentant la reflexió a partir del tema de les joguines en les setmanes prèvies al Nadal.

MAS:  Arriba la 26a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional


El valor del joc educatiu del joc en família


A la darrera edició d’aquest projecte ja es va començar a destacar el valor educatiu que té el joc, oferint diverses activitats relacionades amb el tema. Aquest any, a més participaran les escoles bressol municipal, per compartir les  seves experiències als espais familiars i de joc.


Com es pot participar?


A partir del dilluns dia 5 de desembre i fins el dia 14 del mateix mes, les escoles recolliran les joguines i llibres en bon estat al mateix centre. A canvi de les joguines entregades, cada infant rebrà un val, que podrà bescanviar per una altra joguina el dia 17 de desembre al mercat, des de les 11 fins les 13 h, a la plaça de Catalunya.

MAS:  A l’estiu, viu la natura al Prat!


Col.laboració de la comunitat


El projecte compta tradicionalment amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat i les famílies per promoure els diferents valors de la iniciativa.


La UEC (Unitat d’Escolarització Compartida) participarà al mercat aportant bicicletes i patinets restaurats pel mateix alumnat i el de l’escola Can Rigol ho farà a partir del servei comunitari.


Enguany la música del mercat la posaran els nois i noies de l’Escola d’Arts en Viu i les famílies de les escoles bressol municipals muntaran un espai de joc per a nadons des dels espais familiars.


El projecte compta amb la col·laboració de la Creu Roja, que participa recollint les joguines noves i l’Esplai GISC, que col.labora en la recollida de joguines.

MAS:  Obertes les candidatures al Consell d’Infants


Durant el matí també hi haurà diferents activitats per jugar en família, a partir de la col·laboració d’Imaginàrium i El Prat actiu.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa comunitat d’energia de la ciutat dona els seus primers passos
Artículo siguienteNou Punt de Suport Empresarial al Centre d’Empreses Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí