Inicio Actualidad El St. Ildephon’s Christmas Festival celebra la tercera edició omplint d’il·lusions i...

El St. Ildephon’s Christmas Festival celebra la tercera edició omplint d’il·lusions i màgia la ciutat

El dissabte 3 de desembre el barri de Sant Ildefons de Cornellà acollirà la tercera edició del “St. Ildephon’s Christmas Festival, Ja arriba el Nadal”. 

El carrer Avellaner s’omplirà de tallers i activitats per donar la benvinguda al Nadal d’una manera propera i imaginativa. Aquest acte, juntament amb l’encesa de llums del passat 26 de novembre, donen el tret de sortida a l’inici d’un ampli ventall de propostes culturals i tradicionals que conformen l’Agenda de Nadal i Reis a Cornellà.

El Festival és una iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà que vol esdevenir una cita tradicional per aquestes dates, com a un espai de trobada on la ciutadania pugui gaudir d’una jornada lúdica i festiva en família i contribuir a enfortir la convivència i la cohesió social a la ciutat.

La celebració serà d’11.30 a 13.30 hores pel matí i de 17 a 22 hores per la tarda, amb un munt d’activitats, tallers, animacions, música, gastronomia i molt més.

Hi haurà tallers per decorar la teva llar, fer galetes de Nadal, titelles de dit, concerts amb grups locals i de l’Escola Municipal de Música, espectacles d’animació infantil, la visita de la Fada Ondina (personatge del Nadal a Cornellà molt estimat pels infants)… i oferta gastronòmica per degustar pinxos, begudes i xocolata calenta per fer front al fred.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí