Inicio Actualidad Nova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà

Nova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà

Cornellà celebra a partir d’aquest divendres, del 18 al 26 de novembre, el Festival de Música de Prop al voltant de la commemoració de Santa Cecília, la tradicional patrona de la música i dels músics. Una nova edició que té com a objectiu promocionar la música en general i el grups i intèrprets de la nostra ciutat. El Festival s’organitza cada mes de novembre des del 2018, i ofereix activitatas la majoria d’elles gratuïtes i a l’aire lliure, per a tots els públics. Moltes són participatives com “Micro o Piano obert”, on qualsevol persona pot atrevir-se a demostrar les seves dots artístiques.

Pel que fa als concerts que requereixen entrada: hi haurà un ‘Concert solidari de música palestina i catalana‘ organitzat per l’Associació Catalana per la Pau en el marc del programa Som Constructores, amb taquilla inversa, i el concert anual de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas per al qual l’entrada és gratuïta però com que l’aforament és limitat cal fer reserva prèvia a emusica@aj-cornella.cat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí