Inicio Actualidad La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

Esteu aquí

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, Teatre L’Artesà i La Capsa els últims dies de novembre

dijous, 24 novembre, 2022 – 10:00


Què és el festival i a quins escenaris té lloc


El festival Indisciplinats es basa en propostes artístiques, concretament aquelles relacionades amb l’escena, les arts visuals, performances i comunitat. Les experiències s’articulen en diferents escenaris que connecten les activitats del programa i que tenen lloc als diferents equipaments de la ciutat: centres cívics, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, Teatre l’Artesà i La Capsa.


Breu recull del fons bibliogràfic artístic de la Biblioteca


Per a cada espectacle, la biblioteca posa a l’abast d’organitzadors i assistents un tast del seu fons bibliogràfic. L’objectiu és difondre les activitats i mostrar una petita selecció de llibres sobre cada temàtica aprofitant la programació Indisciplinats de cada equipament.


Teatre L’Artesà


Noche cañón- Sociedad Doctor Alonso. 24 novembre, 20.00 h. Sobre com generar text dins del gènere del monòleg còmic de forma pròpia.   


  • Cómo orquestar una comedia: los recursos más serios para crear los gags, monólogos y textos cómicos más desternillantes, de John Vorhaus

  • El Arte de los monólogos cómicos, de Gabriel Córdoba.


That’s the story of my life – Macarena Recuerda Sheperd. 25 novembre, 20.00 h. Autobiografia audiovisual en què l’autora i directora construeix la seva pròpia vida en directe a través de flaixos de memòria que s’enllacen entre ells.


  • No soy yo: autobiografía, performance y los nuevos espectadores, d’Estrella de Diego

  • Género queer: una autobiografia, de Maia Kobabe


Toná – Luz Arcas / La Phármaco. 25 novembre, 22.00 h. Peça de folklore andalús que indaga sobre la fugacitat, la mort i la memòria.  


  • Cante por Cante: discolibro didáctico de flamenco

  • Las Rutas del flamenco en Andalucía, de Juan Vergillos


Postfunció i sessió de Dj amb Ona. 25 novembre, 23.30 h. Productora i Dj del Prat, l’Ona relliga la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents onírics, trancey-house, breakbeat, bleeps i àcid dels 90 i 2000.


  • Aprendiz de DJ : manual para la preparación de sesiones de vídeo DJ: técnico en vídeo DJ y sonido : ejercicios y prácticas, d’Ismael Rivas

  • Yo, DJ. III. Sé DJ y siéntete DJ, de Jordi Carreras


Taller “Il·lusionisme performatiu”-  Macarena Recuerda. 26 novembre, 11.00 h. Taller familiar sobre la màgia de l’escena des de la perspectiva de l’art de l’il·lusionisme.


  • Experimentos sencillos sobre ilusiones ópticas, de Michael A. DiSpezio

  • Sombras: aprende a crear 100 sombras de animales, de Sophie Collins


Taller “Revolución” Amb Luz Arcas / La Phármaco.  26 novembre, 12.30 h. A partir d’una pauta física compartida es treballa la revolució, el canvi profund.


  • Coreografía: método básico de creación de movimiento, de Sandra Cerny Minton

  • Ballar em fa feliç: 22 històries de dansa i vida, de Marina Vinardell i Isabel Vinardell


Centre Cívic Palmira Domènech


La pols que cau del cel – Cristopher Ruiz. 24 novembre, 17.00 h. Projecte de cinema col·lectiu analògic. Proposta de fer cinema en primera persona, plural, col·laborativament i amb intenció comunitària. 


Cosas sin Importancia – Didac Rocho. 26 novembre, 20.00 h. Exposició resultant del procés d’experimentació de l’artista amb el mitjà audiovisual, textos i gràfics, telèfon mòbil i narratives simultànies.


  • Fotografía imposible: fotografías surrealistas que desafían a nuestra percepción, d’Agata Toromanoff

  • El Fotógrafo de bolsillo: cómo tomar buenas fotografías con el teléfono, de Mike Kus


Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa


De copas con la Tía Mame – Equip Tía Mame. 26 novembre, 17.00 h. Websèrie divulgativa que exposa temes d’actualitat amb entrevistes de caràcter informal i humorístic.


  • Diez preguntas eternas: sabiduría para el viaje de la vida, de Zoë Sallis

  • La Mirada obscena: vint converses sobre creació escènica,  de Lluïsa Cunillé


 La Capsa


Las Dos Edades – Alba Morena. 24 novembre, 22.00 h. Viatge conceptual i artístic on s’interrelacionen gèneres musicals diversos i s’harmonitzen disciplines com el teatre i la dansa.  


  • El que m’agradaria que la dansa fos, de Cesc Gelabert

  • Trapologia: cròniques gonzobizarres de la nova música urbana, de Borja Bagunyà i Max Besora


Fulu Miziki Kollektiv + Oniria Sister. 26 novembre, 22.00 h. Grup d’artistes Eco-Friendly-Afro-futurista-Punk-Enssemble amb base al cor de l’Àfrica, fabricants dels seus propis instruments a partir d’objectes trobats a les escombraries. DJ Oniria Sister s’encarrega de tancar la nit. 


  • Basura y reciclaje, de  Rosie Harlow y Sally Morgan

  • Beginner’s guide to African funk


Centre d’Art Torre Muntadas


Bestiario del Delta – Erico Pesin.  26 novembre, 12.00 h. Creació d’un bestiari fantàstic d’éssers imaginaris que podrien habitar el delta del riu i altres espais peculiars del Prat de Llobregat.


  • Retrobestiari : 40 anys del renaixement del bestiari fantàstic i popular de Catalunya (des dels anys 70 fins al segle XXI), d’Heribert Masana

  • Costumari popular del Prat de Llobregat: equinocci de tardor, de Núria Trilla i Ibern, Ma José Baños i Sánchez


 Més informació sobre entrades, abonaments, inscripcions a www.elprat.cat/indisciplinats


Serveis actius de la Biblioteca   


El servei de préstec EBiblio ofereix llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg col·lectiu Aladí i  al catàleg AtΣna.


Són diverses les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152, les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.




 

MAS:  L’exposició "Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat" es prorroga fins el 3 de desembre

- Te recomendamos -
Artículo anteriorPadrines: compartint les experiències de les nostres àvies sobre la maternitat i la criança
Artículo siguienteCornellà alça la veu per tots els infants del món en el Dia Internacional de la Infància
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí