Inicio Actualidad Teatre infants a L’Escola d’Arts en Viu

Teatre infants a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Aquest curs L’Escola ha completat el desplegament de l’oferta de grups de teatre per a infants

dimecres, 16 novembre, 2022 – 10:00


El programa de teatre bàsic per a infants s’ha anat desplegant progressivament a L’Escola d’Arts en Viu en els darrers 4 anys. D’ençà del curs 19-20,  en el qual es va obrir el primer grup de teatre infants, aquesta oferta s’ha anat completant gradualment fins arribar a la situació actual en la qual L’Escola disposa de 4 nivells de teatre infants, per a edats des dels 7 anys fins al 11 anys, amb capacitat per a 48 alumnes.


Les classes d’aquests grups es realitzen a les aules B1 i B2 del teatre L’Artesà i el professorat especialista són la Blanca Pàmpols, la Laura Tamayo i l’Arnau Puig.


L’aprenentatge del llenguatge teatral a partir del joc i l’experimentació


L’objectiu del programa de Teatre Bàsic per infants és desenvolupar la capacitat  personal, social i creativa dels nens i de les nenes, de 7 a 11 anys, a partir l’experimentació teatral com a mitjà d’expressió i autoconeixement. L’eina vehicular d’aprenentatge és el joc teatral. El joc dramàtic  afavoreix l’estimulació de la consciència i expressió corporal, l’entrenament de la imaginació, la creativitat personal i l’expressió verbal, la relació i la comunicació amb els altres, i ens permet descobrir i explorar els diferents elements escènics despertant i desenvolupant la creativitat a través de la col·laboració i el treball en equip. L’alumnat del programa pot optar a assignatures de Confluències que els permeten tenir una pràctica d’altres disciplines com la dansa i la música així com també participar en els Projectes de creació d’Experimentació amb l’Art i de Pràctiques de creació.


L’enregistrament de falques de benvinguda per L’Artesà


Fa uns dies l’alumnat del grup de Teatre bàsic infants 3 va gravar les falques de benvinguda dels espectacles infantils del teatre L’Artesà: The Postman, La Motxilla de l’Ada i Blink Magic. Després, van viatjar pel teatre descobrint els racons secrets i amagats, i fins i tot van veure com assajaven a la Sala Gran una companyia professional. Les experiències que pot gaudir l’alumnat de teatre amb tot el que passa habitualment a L’Artesà, vinculat a la seva programació, és sempre quelcom molt enriquidor per a elles.


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl presidente de Aguas de Valencia imputado por tráfico de influencias de David Madí
Artículo siguienteLa Generalitat obre període de consulta prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí