Inicio Actualidad Una oficina mòbil per resoldre dubtes sobre la factura de l’aigua

Una oficina mòbil per resoldre dubtes sobre la factura de l’aigua

Aigües de Barcelona ha posat en marxa un nou servei per facilitar l’atenció presencial i evitar els desplaçaments a les persones que tinguin dubtes amb la factura de l’aigua. Es tracta d’una Oficina Mòbil d’Aigües de Barcelona que viatjarà per diversos municipis de l’àrea metropolitana. A Cornellà, l’oficina s’instal·larà a les portes del mercat de Sant Ildefons cada primer divendres de mes, per fer qualsevol consulta o tràmit sobre l’aigua i la vostra factura. 

L’horari d’atenció davant del mercat de Sant Ildefons serà de 9 a 13.30 hores, el primer divendres de cada mes.

L’objectiu d’Aigües de Barcelona, la concessionària del servei públic d’aigua a Cornellà i la majoria de ciutats de l’entorn metropolità, és apropar l’atenció presencial i facilitar la gestió dels tràmits amb aquesta Oficina Mòbil. Les persones que la visitin al seu municipi podran fer, de manera presencial, totes les consultes i gestions que requereixin, sense haver de demanar cita prèvia.

MAS:  Inserta Empleo i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat signen un acord per promoure l'ocupació de les persones amb discapacitat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa gent gran del Prat rebrà eines i consells per prevenir incendis a la llar
Artículo siguientePresentat el cartell de la Fira Avícola 2022, de l’il·lustrador Oriol Vidal, que fusiona el pota blava amb d’altres elements emblemàtics del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí