Inicio Actualidad Inscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà

Inscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà

La Cursa arriba a la 41a edició, amb altres novetats a més de la data: el circuit ha canviat per fer-ho més ràpid, i la prova pren el nom popular de “La de 10”, referida als quilòmetres del recorregut principal. D’altra banda, es mantenen els punts de sortida i arribada a l’Estadi Municipal Pilar Pons i la cursa solidària de 2 quilòmetres, a més de les proves de categories infantils.

Com és habitual, es tracta d’una competició oberta a totes les persones de qualsevol edat que hi vulguin participar, sense cap altra limitació que les ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir l’experiència. El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. Pel que fa a l’horari, la sortida 10K és a les 9.30 h, la 2k, a les 11.15 h i la sortida de 500M a les 11.45 h. 

Tindran trofeu els tres primers de cada categoria de la cursa de 10k i trofeus i medalles els 5 primers de cada categoria de la cursa 2k i 500m. Hi haurà premi per a les entitats i escoles guanyadores. Tots els corredors/es podran descarregar-se el seu diploma de participació amb el temps que han fet a la seva cursa. Les classificacions i els diplomes estaran disponibles un cop finalitzada la cursa a la web de https://xipgroc.cat/

El club Cornellà Atlètic organitza la Cursa amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i de la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta edició ja estarà plenament dins de la normalitat després que la del 2020 es va haver de suspendre, i l’any passat es va celebrar amb algunes restriccions. 

PROJECTE SOLIDARI

Enguany, el Cornellà Atlètic endega un projecte solidari de beques per a persones en situació de risc i d’accions de col.laboració directa a entitats de la ciutat que treballen per la cohesió a través de projectes conjunts que reclamin la participació dels diversos agents del club.

Tancament d’inscripcions per internet el 16 de novembre: https://www.cornellaatletic.com/inscripcions-curses


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPromoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa
Artículo siguienteÚltims dies per veure l’exposició “Enfortir Cornellà” a la carpa de la plaça Europa
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí