Inicio Actualidad S’obre el termini per presentar la teva candidatura per a ser Patge...

S’obre el termini per presentar la teva candidatura per a ser Patge Reial

Esteu aquí

Les candidatures es podran presentar fins al 2 de desembre.

dimecres, 2 novembre, 2022 – 10:30


Encara falten algunes setmanes per l’arribada de Nadal, però Ses Majestats els Mags de l’Orient comencen a preparar el seu viatge, ple de màgia i il·lusió. Els Reis estan molt contents de tornar a visitar la nostra ciutat i necessiten tota l’ajuda possible per preparar-ho to i assegurar-se que tot estigui a punt.


Tots els infants de la ciutat d’11 a 14 anys que vulguin donar un cop de mà als Reis poden presentar la seva candidatura fins al 2 de desembre de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament del Prat. També es podrà fer presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció ciutadana (caldrà sol·licitar cita prèvia abans del 25 de novembre).


És possible participar dins d’una de les següents categories:


  • alumnes de 6è de primària

  • alumnes de 1r i  2n d’ESO

  • infants de les entitats participants en algun acte de la Cavalcada o activitat prèvia


Amb totes les candidatures recollides es farà un sorteig públic el dia 15 de desembre, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.


Podeu trobar tota la informació per a presentar la candidatura, posant-vos en contacte amb la vostra AMPA o AFA, la vostra entitat o amb les antenes joves dels instituts.  També disposeu d’informació i formulari a elprat.cat/cultura.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí