Inicio Actualidad Torna el dinar de germanor dels horts municipals en la seva versió...

Torna el dinar de germanor dels horts municipals en la seva versió més comunitària

Esteu aquí

Es recupera aquest espai de trobada després de dos anys d’aturada

dijous, 27 octubre, 2022 – 14:00


El passat cap de setmana, unes 200 persones van participar a una nova trobada del dinar de germanor dels horts municipals, que es va dur a terme a les instal·lacions del camí de la Bunyola.


La jornada va servir per recuperar aquest espai de trobada entre persones usuàries dels horts que s’havia anat celebrant fins l’arribada de la pandèmia.


A les instal·lacions dels Horts Municipals es va generar un espai de trobada agradable i familiar on es va compartir i crear comunitat entre hortolans i hortolanes. La bona sintonia de la tota la comunitat dels horts va estar present durant tota la jornada i especialment a l’hora de participar en el muntatge i l’adequació de l’espai, la recollida i la separació de residus. 


Una trobada més comunitària


Com a novetat aquest any, l’activitat va comptar amb la presència a l’espai d’algunes entitats de la ciutat. L’objectiu va ser donar a conèixer els seus projectes i posar en comú la possibilitat de futures col·laboracions i sinergies amb els horts.


Les entitats presents van ser:


  • Rubricatus: una entitat que pretén donar resposta a les inquietuds de les persones amb diversitat funcional de la ciutat i que esdevé una entitat que simbolitza a més el compromís de tota una ciutat per la dignitat i la igualtat d’oportunitats de tots els seus ciutadans i ciutadanes.

  • La Botiga: un projecte d’innovació social de l’Ajuntament que, a partir d’un servei de garantia alimentària, treballa l’apoderament de les persones que en fan ús, implicant-les en la pròpia gestió de l’espai, en base als principis del cooperativisme i l’economia social i solidària.

  • Comunalitats-Benviure: un programa de la Generalitat per promocionar l’economia solidària en entorns urbans.


Podeu veure les fotos de la trobada al següent enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí