Inicio Actualidad Horari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat

Horari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat

Aquests dies previs a la festivitat de Tots Sants, des del dia 27 d’octubre a l’1 de novembre, el cementeri de Cornellà romandrà obert en horari continuat de 8.30 a 19.00 h, per facilitar que les famílies puguin anar al cementiri i visitar els seus difunts. A les esglésies del municipi, hi haurà misses especials per Tots Sants.

Després, el cementiri tornarà al seu horari habitual d’hiverndes de l’1 de novembre fins al 30 d’abril:

  • De dilluns a dissabte: matins de 8.30  a 13 h / Tardes de 15.30 a 17.30 h
  • Diumenges i festius: de  8 a 14 h

Cornellà recupera també les activitats prèvies a la pandèmia a l’entorn de la Castanyada i Halloween, celebrant la festivitat als centres educatius, bibiblioteques i casals d’infants i joves de la ciutat.

Les biblioteques de Cornellà han preparat una programació especial relacionada amb la celebració per aquest cap de setmana. Divendres 28 d’octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Teresa Pàmies, es farà la lectura d’un conte en anglès amb una història d’aventures i fantasmes per celebrar el Halloween.

I l’Orfeó Catalònia celebra cada any la castanyada amb un relat de contes acompanyats de castanyes, panellets i moscatel. El divendres 29 d’octubre, a les 22 h hi serà el Yoshi Hioki amb “Cuentos de Japón”.

CONSULTA L’AGENDA DE CORNELLÀ


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí