Inicio Actualidad Tot llest per a la primera edició de l’Escola Som Connexió

Tot llest per a la primera edició de l’Escola Som Connexió

Esteu aquí

Els dies 4 i 5 de novembre es duran a terme activitats com conferències i tallers arreu del Prat

dimecres, 26 octubre, 2022 – 09:15


L’escola vol ser un espai on aprendre, intercanviar idees i reflexionar sobre temes que toquen de prop. Aquest és l’esperit de l’Escola Som Connexió, que pretén continuar fent camí cap a un consum conscient i crític de telecomunicacions.


 


La primera edició d’aquest nou espai tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre de 2022. Es faran activitats com conferències, tallers, excursions i dinars arreu del Prat. L’espai principal, on es realitzaran totes les formacions, serà el Centre Cívic Palmira Domènech.


 


El dinar de divendres se celebrarà a l’alberg Fundesplai i el de dissabte, a la seu de Som Connexió. Per a la visita al CATNIX, es quedarà a la sortida del metro de Zona Universitària (L3).


 


Un dels punts forts de la primera Escola Som Connexió són els ponents que faran les xerrades i tallers. També participaran entitats i cooperatives que han creat plataformes que busquen democratitzar la xarxa, sigui amb la participació ciutadana o amb la promoció de l’accés al coneixement de les TIC.


 


Per a més informació, programa i inscripcions: www. somconnexio.coop


 


En el cas que algunes activitats ja estiguin plenes es pot quedar en llista d’espera.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí