Inicio Actualidad El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà s’acomiada amb un gran èxit...

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà s’acomiada amb un gran èxit de participació

A Cornellà hem viscut una setmana de moltes emocions: hem rigut, cantat, ballat, ens hem pintat la cara i pentinat com a pallassos i fins i tot hem fet malabars i equilibris de circ. Els pallassos i pallasses ens han fet oblidar per uns dies les nostres preocupacions i la rutina per gaudir de la ciutat amb uns altres ulls i un altre ritme.

Ens acomiadem del Festival amb un somriure a la cara perquè sabem que tornaran ben aviat a visitar-nos, dos anys passen volant, i els estarem esperant per tornar a capgirar-lo tot novament. Mentrestant, aquí us deixem un vídeo de resum del que han estat aquests dies de nassos vermells i sabates grosses.

MOLTES GRÀCIES I FINS AVIAT!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí