Inicio Actualidad Circ en família amb la cia ‘eia’, una proposta del Teatre L’Artesà...

Circ en família amb la cia ‘eia’, una proposta del Teatre L’Artesà al Ribera

dijous, 3 novembre, 2022 – 11:00


El passat diumenge, 23 d’octubre, vam gaudir al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, d’una sessió de “Circ en família” dinamitzada per la companyia ‘eia’. La proposta estava vinculada a l’espectacle “NUYE” dins la programació estable del Teatre L’Artesà, que la companyia va presentar el mateix diumenge a la Sala Gran del teatro.


“Circ en família” és un projecte del Ribera, que proposa descobrir les tècniques i disciplines circenses a partir de la pràctica. Els divendres, cada quinze dies, famílies amb infants d’entre 6 i 10 anys es transformen en malabaristes, equilibristes, mags o mims, durant una estona de la mà de professionals del circ, com l’entitat Kanaya Circ.


En aquesta ocasió, ens hem endinsat en el món de les acrobàcies en parella i en grup, a partir dels jocs i exercicis que ens anaven suggerint en Maiol Pruna  i  en Francesco Germini, membres de la companyia de circ ‘eia’. Amb ells, hem practicat algunes de les figures més conegudes i experimentat la importància de confiar en els altres i la necessitat de generar vincles per cuidar i sentir-se cuidada, la seguretat i les relacions interpersonals que elements claus per fer acrobàcies.


Amb deu anys d’experiència col·lectiva, la companyia de circ “eia” porta a l’esquena quatre creacions i més de 700 actuacions a 25 països. Ara continuen apostant per un circ humà, mirant cap al futur amb il·lusió i responsabilitat, defensant una cultura lliure que ens faci evolucionar com a comunitat.


Adults i infants van formar part d’aquesta experiència, facilitada pel Teatre L’Artesà, que aposta per construir ciutadania a través de les Arts en Viu, contribuint al desenvolupament personal i col·lectiu.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí