Inicio Actualidad La Guàrdia Urbana de Cornellà reforça la plantilla amb vuit agents més

La Guàrdia Urbana de Cornellà reforça la plantilla amb vuit agents més

Des de finals de setembre la Guàrdia Urbana de Cornellà compta amb vuit nous agents a la seva plantilla. La seva incorporació s’emmarca en la renovació d’equips i l’ampliació d’unitats que es va presentar el mes de febrer passat. Aquests agents han estat seleccionats mitjançant la convocatòria de places de oferta pública per part de l’Ajuntament de Cornellà, s’incorporen després d’haver-hi superat el preceptiu curs formatiu de l’Escola de Policia, i estaran en pràctiques durant un any per finalment poder passar a ser funcionaris de plantilla.

Al llarg d’aquest any, l’Ajuntament de Cornellà ha fet un important esforç per potenciar les polítiques de seguretat i convivència, amb l’ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana, la incorporació de vehicles més eficients i nous equips de treball, i també el reforç d’alguns serveis de protecció de la seguretat ciutadana, com la posada en marxar del Servei d’Observació Nocturna (SON) el passat mes de febrer. A més, la policia local disposa d’una sala de comandament amb un videowall que coordina l’acció sobre el terreny dels agents. Allà es té accés a les imatges de 33 càmeres de vídeo vigilància dedicades a la seguretat ciutadana.

Per portar a terme aquestes millores, el pressupost municipal destinat a seguretat ciutadana i Guàrdia Urbana va augmentar el 2022 un 35% respecte de l’exercici anterior, en total 1.349.575 euros. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí