Inicio Actualidad Renaturalitzem el carrer Arquitecte Adell i la plaça de la Llibertat

Renaturalitzem el carrer Arquitecte Adell i la plaça de la Llibertat

El projecte Cornellà Natura sumarà un nou espai pacificat al barri Centre amb la transformació del carrer Arquitecte Adell Ferrer en una via naturalitzada i que formarà un continu amb la plaça de la Llibertat. El carrer es convertirà en espai per als vianants, connectat amb la plaça a través d’unes plataformes transversals, franges d’escocells amb arbrat i arbustives i gramínies. El trànsit en sentit sud quedarà restringit i només es permetrà el pas de vehicles de sortida del carrer Eduard Gibert en sentit nord. 

A la plaça de la Llibertat s’eliminen superfícies d’asfalt i s’hi sembraran nous espais de vegetació per guanyar qualitat urbana a tot l’entorn, fer-lo més amable, tant a l’estiu com a l’hivern, i afavorir l’adaptació al canvi climàtic. També es renovarà i reordenarà el mobiliari urbà i se substituiran els jocs infantils i la seva tanca perimetral. Les places d’aparcament que hi ha actualment en aquest tram es traslladaran a l’inici de la carretera del Prat, segons el mateix tractament que ja s’ha realitzat en aquesta mateixa via a la zona del barri Riera.

L’obra té una durada prevista de 7 mesos i un pressupost, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de 1.254.253,69 euros.

Consulteu AQUÍ totes les obres vinculades amb el projecte Cornellà Natura

Per a qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu a: obresllibertat@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí