Inicio Actualidad Nou espai de participació mediambiental

Nou espai de participació mediambiental

Esteu aquí

La Taula pel Clima és un espai de participació que té com a objectiu implicar la ciutadania en l’acció climàtica. És un espai de trobada en que totes i tots doneu la vostra visió sobre la situació actual i les propostes que teniu al cap per revertir la situació d’Emergència Climàtica.

dilluns, 17 octubre, 2022 – 14:30


La lluita contra el canvi climàtic és una batalla conjunta, en la qual les persones i institucions hem d’anar plegats. Per això, des de l’Ajuntament del Prat s’ha posat en marxa un espai informal, la Taula pel Clima, que té com objectiu principal sumar esforços per conèixer totes les iniciatives en marxa i proposar noves estratègies per construir una ciutat sostenible i agradable. Ho farem a través de l’energia, la mobilitat i alimentació sostenible, la cura de la biodiversitat i la preservació dels espais protegits.


Com participar?


La primera trobada serà el pròxim 9 de novembre a les 18 h a La Casa de l’Energia. Centrarem la temàtica de la primera sessió en la transició energètica:


– Els models de producció d’energia


– L’oportunitat de les energies renovables


– Els perills de la dependència de l’energia


– Què fem com a ciutat i quines propostes teniu al cap 


Amb tot, també abordarem altres qüestions relacionades i que preocupin als i les assistents. 


Vols participar-hi? Fes la inscripció aquí!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí