Inicio Actualidad Torna Ràdio Hangar, amb nous convidats i en una localització especial!

Torna Ràdio Hangar, amb nous convidats i en una localització especial!

Esteu aquí

Aquest diumenge dia 16 estrenem segona temporada de Ràdio Hangar amb els filmmakers Phara33 i PrimeraDivision com a protagonistes.

dijous, 13 octubre, 2022 – 14:45


En aquesta ocasió hem volgut posar l’accent sobre els filmmakers. Figures essencials dins de la música urbana, un gènere gairebé indivisible del món audiovisual. Com ja acostumem a fer, hem convidat a un referent de fora de la ciutat, Phara33 i a un pratenc, PrimeraDivisión, per a conversar amb ells sobre que significa ser un creador audiovisual, quines han estat les seves experiències, i perquè no, conèixer algunes anècdotes de la seva carrera.


Per aquest programa, a més a més, ens hem mudat a un lloc molt especial: a Ràdio Rambles, al cor de la Rambla de les Flors de Barcelona. Aquest quiosc situat davant del Palau de la Virreina, és un estudi de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona de la qual hi formem part. Ens van convidar a fer el programa en directe amb motiu de les Festes de la Mercè, dins del marc de Ràdio Associa’t i no vam poder dir que no!

MAS:  El Campament del Mag Maginet i la Nit de Reis, els més esperats per als infants


Per aquells que s’hi enganxin en aquesta segona temporada us expliquem que Ràdio Hangar és un projecte de La Capsa que esdevé en format videopodcast. Està dirigit per joves del Prat i busca cobrir l’actualitat musical tant a dins com a fora de les nostres fronteres.


El projecte es nodreix del talent local, de totes aquelles persones del Prat que hi vulguin participar. És una ràdio jove i comunitària, conduïda per la comunitat i feta per a gent de la comunitat. En aquest segon any d’emissió busquem continuar amb la freqüència  bimensual. Continuarem convidant artistes locals i de fora de la ciutat per a donar visibilitat a allò que hi ha aquí, però sense perdre de vista què s’està fent a l’àrea metropolitana.

MAS:  El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig


El funcionament de la ràdio és el següent: una figura responsable, el curador, dinamitza els programes de ràdio, s’encarrega de les locucions i gestiona un equip de col·laboradors. Cada un d’aquests col·laboradors dissenya el seu espai i en genera el contingut, per després presentar-lo davant de les càmeres.


Podreu seguir els episodis a través dels canals de YouTube i Spotify de La Capsa. També anirem mostrant contingut extra a través de IGTV.


L’equip de col·laboradors en aquest primer programa són: Óskar Fanelli, com a presentador, Mel, Edgar X, com a col·laboradors davant de les càmeres i amb Crespo i Victor Cobo i Morad darrere d’elles.Tot i que l’equip ja està en funcionament, si teniu interessos relacionats apropeu-vos a la Capsa i en podem parlar!

MAS:  Com demanar el vot per correu a les eleccions municipals 2023


Us esperem el diumenge 16 d’octubre a les 12h amb el primer episodi de la temporada als canals de Youtube i Spotify de La Capsa.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConscienciació contra el càncer de mama a Cornellà
Artículo siguienteLa Biblioteca Antonio Martín ofereix un tast de la seva col·lecció de jazz amb motiu del concert Puro Gershwin
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí