Inicio Actualidad Conscienciació contra el càncer de mama a Cornellà

Conscienciació contra el càncer de mama a Cornellà

El 19 d’octubre se celebra el Dia mundial del càncer de mama. Aquest és el tipus de càncer més freqüent entre les dones, fins a un 30% del total dels casos diagnosticats a Espanya el 2020. Per prendre consciència d’aquesta malaltia, de la cabdal importància que té la seva detecció precoç i de
com afrontar-la, diverses entitats se sumen a l’Ajuntament de Cornellà amb les activitats de la Quinzena Rosa, durant aquest mes d’octubre. Les activitats es presentaran el 19 d’octubre a la carpa Enfortir Cornellà (plaça d’Europa).

El mateix dia 19 d’octubre alguns edificis emblemàtics s’il·luminaran en color rosa: la Torre de la Miranda, el globus que presideix la plaça de la Pau (World
Trade Center Almeda Park) o la façana de l’estadi del RCD Espanyol. L’Associació Contra el Càncer de Cornellà posarà taules informatives a diversos espais de la ciutat, amb informació i la possibilitat de realitzar donacions: al WTC Almeda Park (18 d’octubre de 12 a 15 hores), al mercat Centre (19 d’octubre de 10 a 13 h) i davant del mercat de Sant Ildefons (20 d’octubre de 10 a 13 h).


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí