Inicio Actualidad El #4Raons a punt per celebrar la seva edició més electrònica i...

El #4Raons a punt per celebrar la seva edició més electrònica i carregada de talent local

Esteu aquí

Tindrà lloc el 22 d’octubre a La Capsa amb un programa de trobades aparentment impossibles

dilluns, 10 octubre, 2022 – 19:15


S’acosta un nou #4Raons – el cicle de concerts comunitaris a la Capsa – i com sempre, no sabem què en sortirà! Barreges impossibles, col·laboracions inèdites entre col·lectius i artistes, jocs musicals participatius… El que podem confirmar és que aquesta és una de les edicions més electròniques, ja que totes les propostes contenen aquest element. D’una banda, la compositora i productora Claraguilar està treballant amb el cor d’adults de L’Escola d’Arts en Viu del Prat, i la barreja de sons sintetitzats amb la cruesa de més de trenta veus en directe promet ser emocionant.


D’altra banda, aquest #4Raons treballa més que mai amb el talent local, i amb l’objectiu de mesclar escenes que comparteixen ciutat però que no solen compartir escenari: el cantant Fermi i els productors Siesta porten dies tancats a un dels bucs d’assaig de la Capsa per crear un espectacle conjunt on es barrejarà l’electrònica més ballable amb el pop més fi, i també amb un toc d’humor. No serà l’única barreja local: el kraut electrònic de Les Eines es fusionarà amb el rock i l’energia de la Nuri i la Vane de Heidi & the Boobies, oferint-nos un concert psicodèlic i inclassificable.


Com a mestre de cerimònies i DJ, el #4Raons torna a comptar amb l’actor i melòman Jordi Vilches, que ja va col·laborar l’any passat amb el grup de Cos i Ball del C.C. Palmira Dòmènech. Si l’any passat Vilches va enamorar i divertir el públic pratenc malgrat les resticcions pandèmiques, aquest any el seu BingoJam promet ser una gran festa plena de ball i sabrosura.


Com sempre, l’objectiu del #4Raons és múltiple: és col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s’empelti de l’esperit de la ciutat a través d’algun col·lectiu local, però també és enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.


Tot això passarà el dissabte 22 d’octubre a partir de les 20:30h (obrirem portes a les 20h). Aconsegueix la teva entrada al següent enllaç!


Us hi esperem!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí