Inicio Actualidad Comencen les festes del Pilar al barri de Sant Ildefons

Comencen les festes del Pilar al barri de Sant Ildefons

La Comissió de Festes del barri de Sant Ildefons, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, han organitzat un programa amb un ampli ventall d’activitats, concerts, trobades, exposicions i actes solidaris, adreçat a tots els públics, també per als joves que tindran el seu espai amb música i tallers ideats per a ells. Es tracta que tothom tingui el seu lloc a al festa i trobar espais de de convivència amb els veïns i les veïnes del barri i de la resta de la ciutat.
El pregó de les festes aquest any anirà a càrrec de Pere Guaita, historiador i comisario de l’exposició “Sant Ildefons. Una història compartida de Cornellà”, al Centre Cívic Sant Ildefons. L’exposició s’ianugura en el marc de les festes del Pilar (11 d’octubre a les 20:15 h, carpa de la plaça Sant Ildefons), un homenatge als orígens del barri i per donar a conèixer els projectes de futur. Dimecres es farà la tradicional Missa del Pilar (Lloc: plaça del Pilar) i posteriorment hi haurà exhibició dels Castellers de Cornellà i Castellers de Castelldefels.

MAS:  Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Durant el cap de setmana continuaran les activitats, destacant la presentació de la Gegantona de Sant Ildefons, un projecte comunitari, a càrrec de la colla
Gegants de Cornellà, i la matinal d’acitivitats familiars de diumenge. També, el diumenge a les 18:00 hores tindrà lloc l’homenatge a les parelles que celebren 50 anys de matrimoni en el 2022, a l’auditori del Centre Cultural de Sant Ildefons, plaça Carles Navales.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA DE LES FESTES DEL PILAR


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAfrontar l’ansietat, un èxit de participació
Artículo siguienteAquest diumenge arrenca amb una festa als carrers l’edició més inclusiva del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí