Inicio Actualidad El ple del Prat dona llum verda al projecte de residència assistida...

El ple del Prat dona llum verda al projecte de residència assistida i centre de dia

Esteu aquí

El ple municipal del Prat de Llobregat, que ha tingut lloc aquest dimecres 5 d’octubre, ha donat llum verda al projecte de nova residència assistida i centre de dia per a gent gran a la ciutat, que es començarà a construir l’any vinent a l’Eixample Sud i tindrà capacitat per acollir prop de 130 persones.

Imatge del vídeo (render) que mostra com serà la futura resistència assistida per a gent gran del Prat (enllaç del vídeo complet a la notícia)

dimecres, 5 octubre, 2022 – 18:45

MAS:  La gent gran del Prat rebrà eines i consells per prevenir incendis a la llar


El ple municipal del Prat de Llobregat, que ha tingut lloc aquest dimecres 5 d’octubre, ha donat llum verda al projecte de nova residència assistida i centre de dia per a gent gran a la ciutat, que es començarà a construir l’any vinent a l’Eixample Sud i tindrà capacitat per acollir prop de 130 persones.


Al ple d’avui, s’ha aprovat inicialment per unanimitat el Projecte de nova residència assistida i centre de dia per a la gent gran del Prat de Llobregat.  Els nous equipaments es començaran a construir l’any vinent a l’Eixample Sud del Prat   -al carrer de Jaume Casanovas- i tindran una capacitat per a prop de 130 persones en el cas de la residència i de 30 el cas del centre de dia i una superfície total de prop de 3.000 m2. El pressupost total del projecte ascendeix a  15.505.776,44 €.

MAS:  Crònica Ple juliol 2021: Educació i coneixement de la història per combatre la intolerància i la ideologia feixista


El projecte s’ha dissenyat amb l’objectiu de promoure el màxim l’autonomia de la gent gran i ha partit d’un model d’atenció centrat en la persona, per afavorir el benestar i la independència de cadascun dels seus usuaris i usuàries. Partint d’aquest model, la residència s’ha organitzat en 9 unitats de convivència (de 14 habitacions cadascuna), de manera que cada persona gran disposarà del seu propi espai i alhora podrà gaudir d’espais comuns on interrelacionar-se amb la resta d’usuaris i usuàries.


El propi títol del projecte arquitectònic, “Una habitació pròpia”, al·ludeix a la idea central del projecte de fomentar l’autonomia de la gent gran i ha estat elaborat per l’estudi Coll-Leclerc Arquitectos. En el disseny i construcció de l’edifici, també se seguiran criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. Les persones grans també podran gaudir de fins a 1.400 m2 de jardins, dedicats a l’horticultura, els arbres fruiters i la vegetació típica de l’entorn deltaic. En el vídeo adjunt al final d’aquesta informació, es pot veure un vídeo render que mostra com serà la futura residència i centre de dia.

MAS:  La Festa d'Encesa dona pas a l'inici de la campanya de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl ple del Prat congela impostos i taxes municipals per al 2023
Artículo siguienteCongelades les tarifes del subministrament d’aigua al Prat per al 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí