Inicio Actualidad 12a EDICIÓ CIUTATS DEFENSORES DELS DRETS HUMANS – GIRA DE TARDOR

12a EDICIÓ CIUTATS DEFENSORES DELS DRETS HUMANS – GIRA DE TARDOR

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte coordinat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat amb la participació de 28 ajuntaments, entre ells l’Ajuntament de Cornellà, i 9 entitats i institucions catalanes implicades en la defensa i promoció dels drets humans a escala local i global.

La gira de tardor d’aquesta 12a edició tindrà lloc entre els propers 3 i 11 d’octubre a diversos municipis catalans. Durant aquells dies, vuit persones defensores dels drets humans d’arreu del món faran activitats de sensibilització i d’incidència política i social als 28 municipis participants.

En el marc de la visita, a Cornellà de Llobregat participarà el periodista Ahmed Ettanji president d’Équipe Média, un mitjà que treballa per trencar el bloqueig informatiu marroquí i que, des de la seva creació el 2009, ha hagut de fer front a amenaces, agressions, detencions arbitràries i confiscacions dels periodistes que integren l’equip.

MAS:  Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè

L’Ahmed ens exposarà les seves reivindicacions i compartirà la tasca que desenvolupa.

La conferència de l’Ahemd Ettanji tindrà lloc el divendres 7 d’octubre a les 18:30 hores a la carpa de l’ENFORTIR, situada a la plaça Europa, i és oberta a tota la ciutadania.

Per a més informació i perfils de les activistes: https://ciutatsdretshumans.cat/2022/


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl QuintoTapa arriba a la seva 15a edició amb el Pota Blava com a protagonista
Artículo siguienteComencen els plenaris per preparar la 20a Mostra d’Entitats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí