Inicio Actualidad La ciutadania valora positivament la Festa Major 2022

La ciutadania valora positivament la Festa Major 2022

Esteu aquí

L’enquesta d’opinió ha rebut prop de 500 respostes i la nota global de la festa és entre 7 i 8

Imatge del castell de focs de Festa Major

dimarts, 4 octubre, 2022 – 17:30


Ja s’ha tancat l’enquesta de valoració de la Festa Major, que ha estat activa durant una setmana i que ha donat la possibilitat de recollir l’opinió de pratencs i pratenques al respecte.


En total s’han recollit 495 respostes, la majoria de les quals corresponen a dones (66%) i a la franja d’edat de 21 a 40 anys (50%). Els mitjans més emprats per informar-se i seguir la Festa Major són el programa de Festa Major, Instagram i la web de Festa Major.


La valoració que fa la ciutadania és molt positiva. El 40% dels enquestats donen una nota global a la Festa Major de 7 i 8, i la nota mitjana és de 6’5.


També s’han valorat positivament els diferents espais de Festa Major, sent el parc Fondo d’en Peixo i la pl. de la Vila els millors considerats.


Respecte a la tipologia d’activitats, les millor valorades són les de cultura popular i els focs d’artifici, amb una majoria de respostes de 5 sobre 5. Aquest fet demostra la gran diversitat de respostes i opinions que recull l’enquesta en la part de suggeriments i millora. En el cas dels focs d’artifici, es valora molt positivament els focs descentralitzats a la vegada que es proposa tornar a un sol punt i amb música. Un altre aspecte que també apareix repetidament és la possibilitat de tenir espais coberts per protegir-te de la pluja. Temes com la programació, la diversitat musical, millora d’activitats del programa, horaris de les activitats, etc. també apareixen.


El Servei de Cultura tindrà en compte, en la mesura del possible,  els resultats de l’enquesta de cara a un futur per tal de  millorar la nostra Festa Major.


A continuació es poden veure algunes dades extretes de l’enquesta en forma de gràfics. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí