Inicio Actualidad La ciutadania valora positivament la Festa Major 2022

La ciutadania valora positivament la Festa Major 2022

Esteu aquí

L’enquesta d’opinió ha rebut prop de 500 respostes i la nota global de la festa és entre 7 i 8

Imatge del castell de focs de Festa Major

dimarts, 4 octubre, 2022 – 17:30


Ja s’ha tancat l’enquesta de valoració de la Festa Major, que ha estat activa durant una setmana i que ha donat la possibilitat de recollir l’opinió de pratencs i pratenques al respecte.


En total s’han recollit 495 respostes, la majoria de les quals corresponen a dones (66%) i a la franja d’edat de 21 a 40 anys (50%). Els mitjans més emprats per informar-se i seguir la Festa Major són el programa de Festa Major, Instagram i la web de Festa Major.

MAS:  Cornellà se suma a L'Hora del Planeta


La valoració que fa la ciutadania és molt positiva. El 40% dels enquestats donen una nota global a la Festa Major de 7 i 8, i la nota mitjana és de 6’5.


També s’han valorat positivament els diferents espais de Festa Major, sent el parc Fondo d’en Peixo i la pl. de la Vila els millors considerats.


Respecte a la tipologia d’activitats, les millor valorades són les de cultura popular i els focs d’artifici, amb una majoria de respostes de 5 sobre 5. Aquest fet demostra la gran diversitat de respostes i opinions que recull l’enquesta en la part de suggeriments i millora. En el cas dels focs d’artifici, es valora molt positivament els focs descentralitzats a la vegada que es proposa tornar a un sol punt i amb música. Un altre aspecte que també apareix repetidament és la possibilitat de tenir espais coberts per protegir-te de la pluja. Temes com la programació, la diversitat musical, millora d’activitats del programa, horaris de les activitats, etc. també apareixen.

MAS:  Acompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster


El Servei de Cultura tindrà en compte, en la mesura del possible,  els resultats de l’enquesta de cara a un futur per tal de  millorar la nostra Festa Major.


A continuació es poden veure algunes dades extretes de l’enquesta en forma de gràfics. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEn marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental
Artículo siguienteEl QuintoTapa arriba a la seva 15a edició amb el Pota Blava com a protagonista
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí