Inicio Actualidad Tallers, xerrades i activitats per a tothom a la carpa d’Enfortir Cornellà

Tallers, xerrades i activitats per a tothom a la carpa d’Enfortir Cornellà

La mostra “Enfortir Cornellà”  va obrir les seves portes el passat dijous 29 de septembre i es podrà visitar fins al 6 de novembre, es tracta d’una carpa de grans dimensions amb imatges de gran format, plànols, plafons i elements corporis a través dels quals la ciutadania podrà conèixer totes aquelles iniciatives municipals que s’han desenvolupat en els darrers anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana. 

L’exposició es divideix en tres eixos (medi ambient, benestar social i convivència) i la carpa de l’exposició també es distribueix en base a aquests tres pilars, i consta d’un espai polivalent on es realitzaran diferents activitats relacionades amb tots els projectes que es duen a terme per enfortir la ciutat, des de xerrades divulgatives, presentacions d´iniciatives concretes, reunions de treball fins a activitats didàctiques dirigides a les escoles. A més, els caps de setmanes tindran lloc diferents esdeveniments a l’aire lliure per a tots els públics.

MAS:  Comença la quinzena Rosa a Cornellà per conscienciar sobre el càncer de mama

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS PROGRAMADES A L’EXPOSICIÓ ‘ENFORTIR CORNELLÀ’



- Te recomendamos -
Artículo anteriorRENFE comença les obres de construcció del nou accés a l’estació de Cornellà
Artículo siguienteVols formar part del projecte “Eres Basura”?
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí