Inicio Actualidad L’Artesà, una nova temporada compromesa i carregada de sorpreses

L’Artesà, una nova temporada compromesa i carregada de sorpreses

Esteu aquí

El diumenge 4 d’octubre tindrà lloc la presentació de la temporada

dimarts, 27 setembre, 2022 – 10:00


El Teatre L’Artesà obre una nova temporada. La de tornar-nos a trobar. La de les sorpreses.  La de l’escena més compromesa. Música, teatre, dansa… arts en viu i tu. La nova programació de l’equipament municipal es presenta carregada d’espectacles únics, lligats a la contemporaneïtat on l’entreteniment i les ganes de sentir-se viu conviden tota la ciutadania a gaudir en primera persona d’experiències úniques i inoblidables.


Una temporada que convida a tots els pratencs i pratenques a retrobar-nos a les platees, als vestíbuls… als bars. A compartir i intercanviar sensacions, opinions, expectatives d’allò que volem que passi als escenaris o del que acabem de viure fa uns instants. Formar part d’aquest esdeveniment és un motor de transformació i ens farà viatjar per universos en moltes ocasions totalment desconeguts com aquell Viaje a ninguna parte de Fernando Fernán Gómez. Caminarem juntes de la mà de directors com Julio Manrique, Pablo Remón o Juan Carlos Martel; escoltarem la música del pratenc Alfred; ballarem la creació més arriscada de Rocío Molina i escoltarem la paraula de mestres de l’escena com Emma Vilarasau o Javier Cámara.

MAS:  La VI jornada de Logística posa la mobilitat sostenible en el centre del debat


La nova programació no ens deixarà de sorprendre amb les propostes més arriscades dins el cicle Dijous Teatre que recupera pràctiques de creació de principis de segle per posar en el centre de l’espectador formes de fer que han estat model en la construcció dels nous relats escènics. D’aquella pols venen aquests fangs. És l’hora de crear nous records. De tornar a passar pel cor peces que formen part de la història de la creació recent.


A més, neixen nous formats per a nous públics. A partir de propostes artístiques que configuren el projecte Camins Vius, des del Teatre volem reforçar el diàleg educació-cultura-comunitat, tan present al Prat. Les Matinals de L’Artesà obre a la ciutat una nova oferta de qualitat. Genera noves oportunitats. Et brinda un nou espai de trobada, de participació social. Els diferents marcs de vida de la ciutadania ens conviden a buscar noves oportunitats que dialoguin amb l’exhibició convencional i atenguin la seva demanda, convençudes dels beneficis que aporta la vivència activa de les arts.

MAS:  Continua Diàlegs cicle de pensament contemporani


Deia el gran Vittorio Gassman, “el teatre no es fa per cantar les coses, sinó per a canviar-les”. Entre totes ho aconseguirem.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAcaba una llarga Festa Major, que s’ha fet curta!
Artículo siguienteAquest dijous, nova edició de la lliçó inaugural pel curs escolar 2022-2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí