Inicio Actualidad Exposició “Enfortir Cornellà”, una mirada als projectes de futur

Exposició “Enfortir Cornellà”, una mirada als projectes de futur

La mostra presenta totes aquelles iniciatives municipals que s’han desenvolupat en els darrers anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana en molts.

 “Enfortir Cornellà” es divideix en tres eixos (medi ambient, benestar social i convivència) i la carpa de l’exposició també es distribueix en base a aquests tres pilars. A través de fotografies de mida natural, mosaics d’instantànies del dia a dia de la ciutat, plànols, plafons i alguna activitat més interactiva, es presenten els projectes que posen el focus principal en l’atenció a les persones per aconseguir que ningú no es quedi enrere . Així mateix, també es recullen les actuacions per fomentar la convivència i la cohesió social.

MAS:  Pla de rehabilitació de Sant Ildefons, subvencions de fins el 65% per a les comunitats

L’exposició també centra la seva mirada a la ciutat del futur i fa un repàs a tots les accions municipals que estan en execució per fer de Cornellà un municipi més sostenible i respectuós amb la salut de les persones i el nostre ecosistema.

L’objectiu és valorar els projectes, equipaments i serveis engegats en els darrers anys i que ens situen en un moment crucial per consolidar una ciutat més igualitària, solidària, resilient, cohesionada i sostenible. En resum, una ciutat més forta capaç d’afrontar el futur comptant amb cadascun dels seus ciutadans i ciutadanes.


UNA EXPOSICIÓ DINÀMICA, PLENA D’ACTIVITATS

L´exposició compta amb una sala polivalent per acollir activitats relacionades amb tots els projectes que es duen a terme per enfortir la ciutat, des de xerrades divulgatives, presentacions d´iniciatives concretes, reunions de treball fins a activitats didàctiques dirigides a les escoles.

MAS:  La ciutadania pratenca, molt participativa amb les activitats entorn al Dia Internacional de les Dones

A més, els caps de setmanes tindran lloc diferents esdeveniments a l’aire lliure per a tots els públics, com la Matinal Festiva Familiar, la Festa Jove de l’Esport o el Tothom juga, entre d’altres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorGegants, tronades, artesania i estils musicals diferents durant el diumenge de Festa Major!
Artículo siguienteAcaba una llarga Festa Major, que s’ha fet curta!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí