Inicio Actualidad Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

Esteu aquí

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica.

dijous, 22 setembre, 2022 – 14:00


A principis d’aquesta setmana, com a activitat prèvia a la Festa Major del Prat, s’ha celebrat una nova edició del Prat Nocturn, amb una participació multitudinària de prop de 2.000 persones.  El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica.


Les històries del Prat Nocturn són noves i diferents cada any, amb itineraris adaptats als esdeveniments que s’hi exposen.  Enguany ha tornat al seu format habitual pels carrers de la ciutat, amb un recorregut que començava a la plaça de la Vila i recorreria alguns espais emblemàtics fins arribar al punt final, al Fondo d’en Peixo. D’aquest recorregut, s’han realitzat enguany tres sessions (el dilluns 19, el dimarts 20 i el dimecres 21 al vespre), amb 1.950 participants en total.


L’activitat està organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i la teatralització de les diferents escenes va a càrrec del Teatre Kaddish.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí