Inicio Actualidad Comença la programació del ‘CORNELLÀ CUIDA’ per a cuidadors no professionals

Comença la programació del ‘CORNELLÀ CUIDA’ per a cuidadors no professionals

La Fundació per a l’atenció a persones dependents organitza anualment cursos de suport a cuidadors no professionals de familiars amb dependència. Les sessions són totalment gratuïtes i es porten a terme, de manera presencial o telemàtica, en tots els barris de la ciutat. L’objectiu d’aquestes trobades, que enguany s’han duplicat, és informar les persones cuidadores, que en un percentatge molt elevat són dones, de diferents temes del seu interès. Per exemple, es programen xerrades sobre la Llei de la Dependència (4 d’octubre) i sobre educació postural (18 d’octubre), així com sessions d’alimentació a persones amb disfàgia i la higiene de les pròtesis dentals (24 d’octubre). 

Les persones interessades poden inscriure’s a través de l’adreça electrònica info@dependents.cat o trucant al 93 375 00 10.

La programació completa d’aquest nou curs de conferències està disponible a: www.dependents.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí