Inicio Actualidad Creació, art i artesania als tallers de L’Aparador de la Festa Major...

Creació, art i artesania als tallers de L’Aparador de la Festa Major del Prat

Esteu aquí

Les inscripcions es podran fer el mateix diumenge 25 de setembre, a partir de les 11 h, a L’Aparador

dimarts, 20 setembre, 2022 – 11:00


El diumenge de Festa Major, l’artesania surt al carrer un any més per celebrar L’Aparador: el mercat de creació, art i artesania que impulsa el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. A banda del mercat, durant tot el dia també hi haurà una programació de tallers i espais de pràctica que tenen com a objectius fomentar i difondre la pràctica del “Fet a Mà”, una de les principals finalitats del projecte d’arts visuals del Ribera.


Aquest any, presentem cinc tallers de diferents tècniques i per a diferents públics, tots gratuïts i destinats a fer-vos experimentar amb la vostra creativitat. Les i els talleristes són creadors i creadores que també tenen la seva paradeta al mercat, i que van presentar la proposta de taller durant la convocatòria d’enguany. Les inscripcions es faran a partir de les 11 h, per ordre d’arribada, fins a completar l’aforament.


Aquesta és la programació de tallers de L’Aparador:


  • 11:30 h Taller d’impressió en Cianotipia, amb Blu tròpik. Dirigit a tots els públics, a partir de 16 anys.

  • 12:30 h Taller d’atrapasomnis: Atrapem els somnis! Amb Manguezal Arte. Dirigit a tots els públics, a partir de 10 anys. Menors de 16 anys hauran de venir amb acompanyament adult.

  • 17:00 h Taller de punt de creu modern, amb Punto y aparte handmade. Dirigit a tots els públics, a partir de 12 anys. Menors de 16 anys hauran de venir amb acompanyament adult.

  • 17:30 h Taller de fang: torreta per a cactus, amb Ceramist Mar. Dirigit a públic familiar.

  • 18:30 h Taller de bijuteria amb fil ferro, amb MarAn. Dirigit a tots els públics, a partir de 16 anys.


A més, a partir de les 11.30 h, i fins a les 13.30 h, podreu sumar-vos a l’espai de pràctica “Fet a mà al Ribera“, on trobareu a algunes de les participants dels grups de trobada que conviuen al centre cívic, i podreu realitzar creacions amb elles. Dirigit a tots els públics, a partir de 16 anys.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí