Inicio Actualidad L’Ajuntament atorga 332.125 euros en 1.535 ajuts per a les activitats extraescolars...

L’Ajuntament atorga 332.125 euros en 1.535 ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2022/2023

Esteu aquí

Les AFA, les entitats i la comunitat educativa de la ciutat, elements clau en l’organització de tota la proposta d’activitats

dimecres, 14 setembre, 2022 – 13:15


El passat dilluns 12 de setembre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar la concessió de diferents ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2022/2023.


L’objectiu de l’Ajuntament amb aquesta convocatòria ha estat el de garantir a totes les famílies de la ciutat la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats, per reforçar així la cohesió social del Prat.

MAS:  La Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets


A la convocatòria, s’hi van presentar un total de 1.945 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 1.535. En total, s’hi destinaran 332.125 euros.


Consultes i període de recurs


Els ajuts atorgats i les sol·licituds d’ajuts desestimades es notificaran avui, 14 de setembre, per SMS al telèfon mòbil i a l’adreça de correu electrònic introduïda a la sol·licitud. La consulta dels atorgaments també es troba disponible en aquest enllaç, amb la informació del expedient rebuda per SMS i correu electrònic.


El període per efectuar qualsevol recurs és del 15 de setembre al 17 d’octubre de 2022. El tràmit es podrà fer, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC).

MAS:  Del 29 d’agost al 2 de setembre, talls de tràsit al carrer de Pablo Neruda, per treballs de manteniment de la xarxa d'aigües


D’altra banda, per fer les inscripcions a les activitats extraescolars és imprescindible mostrar la notificació electrònica de l’ajut concedit a l’entitat.


Les AFA, les entitats i la comunitat educativa, elements clau


Des de fa temps, el Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat es construeix gràcies a les sinergies de treball de tots els agents que conformen la comunitat educativa de la ciutat: famílies, entitats, associacions i els propis Serveis municipals d’Educació de l’Ajuntament.


Les activitats extraescolars d’enguany són fruit del treball d’una comunitat educativa enfortida que pretén generar una proposta integradora i a la qual totes les famílies tinguin accés.


Tota aquesta dedicació es complementa amb el treball que realitzen les entitats esportives, culturals i de lleure educatiu de la ciutat, que, gràcies a la seva àmplia oferta, ofereixen activitats de qualitat a tota la ciutadania, també al suport de les àrees municipals d’Esports i Cultura.

MAS:  Inaugurat el 23è Pessebre de la gent gran


Per acabar, també és necessari posar en valor el treball que duu a terme l’Àrea d’Acció Social i Comunitària, a través de l’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS), amb la tramitació i gestió dels ajuts a les activitats extraescolars.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArxivada la causa contra totes les persones investigades a Cornellà per la relació amb el cas del Consell Esportiu de L’Hospitalet
Artículo siguienteCap de setmana de festa major a la Gavarra i Lindavista
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí