Inicio Actualidad Entrades exhaurides al Prat Nocturn

Entrades exhaurides al Prat Nocturn

dimecres, 14 setembre, 2022 – 13:00


Les entrades del Prat Nocturn s’han exhaurit poc després d’obrir la plataforma de reserva. Aquesta activitat és una de les que més demanda té dins dels actes de Festa Major i el públic ha exhaurit en molt poc temps les 1.190 entrades disponibles de les set sessions que es faran del 19 al 21 de setembre.


 


Totes les persones que hagin aconseguit entrades i que no puguin assistir es poden posar en contacte amb l’Arxiu a l’adreça  patrimonicultural@elprat.cat o al telèfon 934782858 per tal d’anul·lar la seva reserva. En el moment que alliberin les entrades, s’aniran posant a la venda de manera automàtica a la mateixa plataforma de reserva.  

MAS:  Ja us podeu apuntar als nous cursos del Centre de la Dona


 


No es farà llista d’espera, per tant us aconsellem que aneu consultant el web.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRepresa de la programació del Cornellà Creació amb Josep Soler, director de l’Institut d’Estudis Financers
Artículo siguienteArxivada la causa contra totes les persones investigades a Cornellà per la relació amb el cas del Consell Esportiu de L’Hospitalet
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí