Inicio Actualidad Aquesta Festa Major els concerts i actuacions més joves estaran a la...

Aquesta Festa Major els concerts i actuacions més joves estaran a la Zona Jove Estació

Esteu aquí

Trap, rap, hip-hop, neo-indie i música electrònica ompliran l’espai de l’estació durant les nits de dijous, divendres i dissabte

dimarts, 13 setembre, 2022 – 10:45


Aquest any la Festa Major no només estrena un dia més de festa sinó que els i les joves de la ciutat podran gaudir de la Zona Jove Estació, un espai on es concentraran totes les propostes musicals dirigides a joves.


Del dijous 22 al dissabte 24 de setembre a la Zona Jove Estació trobarem ritmes variats i per a tots els gustos: des de la música urbana de Poncelam o Don Patricio, passant pel neo-indie de la Suu i la música festiva de la Fúmiga o bé els ritmes electrònics d’Aines, Yung Prado i Siesta.


Consulta tota la programació al web de Festa Major 


Carpes informatives per gaudir de la festa a la Zona Jove Estació


Durant les nits de concerts, en horari nocturn, a la Zona Jove Estació s’instal·larà un seguit de carpes i serveis per poder gaudir de la festa de la millor manera possible. L’espai comptarà amb:


Punt lila: informació, assessorament i atenció en cas de produir-se assetjaments i/o agressions masclistes i LGBTIfòbiques.  


A la carpa del Punt Lila, també hi haurà díptics informatius amb un seguit de recomanacions a tenir en compte en cas de trobar-se davant d’alguna situació de sospita o agressió sexista. 


Info consums: informació i assessorament sobre el consum de substàncies per  la gestió de plaers i riscos.


El Punt Lila i la carpa Info Consum comptaran amb la presència de parelles itinerants de professionals que recorreran diversos espais del municipi per realitzar les mateixes tasques que es duran a terme a la carpa instal·lada a la Zona Jove Estació.


Punt d’intercanvi d’ampolles: servei gratuït d’intercanvi d’ampolles de vidre per ampolles de plàstic. Com a novetat, enguany pots recollir un porta gots gratuït. Recorda que els gots de les barres NO són retornables.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí