Inicio Actualidad Prop de 8.400 alumnes del Prat han començat el curs escolar aquesta...

Prop de 8.400 alumnes del Prat han començat el curs escolar aquesta setmana

Esteu aquí

Avui mateix, ha començat el curs a les escoles bressol públiques del Prat, després que dilluns l’iniciés l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i de primària i ahir mateix el dels instituts (d’ESO, Batxillerat i FP)

Imatge del primer dia del curs 2022-23 a l’Institut Ribera Baixa del Prat.

dijous, 8 setembre, 2022 – 12:30


Aquesta setmana, prop de 8.400 alumnes del Prat de diferents etapes educatives han començat el curs escolar 2022-2023.


La represa de les classes s’ha fet de forma esglaonada. Dilluns 5 de setembre, va ser el torn de l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i de primària, que van iniciar 5.241 infants al Prat. Ahir, dimecres 7 de setembre, va començar el curs als instituts de la ciutat, on 2.336 alumnes van començar les classes d’ESO, Batxillerat o Formació Professional (FP).

MAS:  Cornellà commemora la Diada i mostra la seva solidaritat amb el Marroc


Finalment, avui dijous dia 8, han començat les classes els més petits, els prop de 520 nens i nenes de 0 a 3 anys, del primer cicle d’educació infantil, a les escoles bressol públiques.


En la comunitat educativa del Prat, també s’hi inclouen, a més de l’educació infantil i primària, l’ESO, el Batxillerat i la FP, l’Escola d’Idiomes i l’ensenyament per a persones adultes.


Aquest curs escolar, arrenca després de les obres de millora de les instal·lacions de diversos centres educatius, que s’han realitzat durant aquest estiu, per tal d’adequar-les millor a les necessitats de l’alumnat.


Des de l’Ajuntament del Prat, es desitja un bon curs escolar, tant a l’alumnat i les seves famílies com al professorat i a la resta de comunitat educativa de la ciutat.

MAS:  Mobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de setmana


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat dona llum verda a la tramitació del pla urbanístic de l’àmbit Estació-Seda-Paperera que promourà un barri pioner en emissions zero i l’accés a l’habitatge assequible
Artículo siguienteNova edició de l’Aula de Salut
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí