Inicio Actualidad El Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat

El Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat

Esteu aquí

El capítol dedicat a la ciutat es pot veure online a ETV a la carta

dimarts, 6 setembre, 2022 – 10:15


La riquesa gastronòmica del Baix Llobregat, així com els principals actius turístics de la comarca, han estat els grans protagonistes de la sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat, que s’ha emès entre els mesos de maig i agost a ETV Televisió del Llobregat i Terramar TV.  El Prat de Llobregat ha estat un dels municipis que ha protagonitzat un dels capítols de la sèrie. 


Impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona i produïda pel GRUP ETV – TERRAMAR, aquesta primera temporada ha constat de tretze capítols, en els quals s’han recorregut tretze municipis de la comarca, entre ells el Prat de Llobregat. L’espai, conduït pel còmic Jordi LP, ha permès veure com diversos xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta transformen els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat en suculentes propostes culinàries, oferint un tast de la cuina que s’elabora als seus establiments i de la cultura gastronòmica de la comarca. A banda de passar per la cuina, Jordi LP ha visitat, acompanyat d’un ambaixador o ambaixadora de cada municipi, alguns dels racons més interessants de cada ciutat.


Al Prat, l’encarregada d’exercir d’ambaixadora va ser la periodista Neus Macías (El Prat Ràdio i Periòdic Delta), que va guiar els espectadors i espectadores a través d’una ruta que va passar pel Teatre L’Artesà, els Espais Naturals del Riu i l’edifici del Semàfor, entre d’altres. El capítol, que es va emetre el passat 28 de juliol, va comptar també amb la presència de la xef Susana Aragón, del Cèntric Gastrobar, com a representant dels restaurants de la ciutat adherits a Sabors de l’Horta; de Marcel Tort, de la Cooperativa Agrícola del Prat; i de Juan Ponce, de la Granja Torres.


El programa es pot veure online a ETV a La Carta.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí