Inicio Actualidad Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de...

Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades

Esteu aquí

Les inscripcions començaran el dilluns 14 de setembre, a partir de les 16.30 h

dimarts, 6 setembre, 2022 – 09:30


Ja està disponible la nova oferta de cursos, tallers i xerrades als centres culturals de la ciutat prevista pels mesos d’octubre, novembre i desembre. Des del Servei de Cultura oferim aquest conjunt de propostes formatives de temàtiques diverses i per a totes les edats.


Dins de l’àmbit de la creació i l’expressió artística, podrem tastar tallers de ball, circ, tecnologies musicals, començar a tocar algun instrument, iniciar-nos en l’art tèxtil, millorar les nostres fotografies i vídeos, o desafiar el full en blanc. Pels amants del coneixement i la reflexió, proposem cursos i xerrades sobre literatura, història, música o temes d’actualitat, que eixamplaran la nostra mirada i capacitat crítica. En el camp de la tecnologia, podrem descobrir i aprofundir en eines i aplicacions digitals que millorin el nostre dia a dia i afavoreixin la creativitat. I com a postres, degustarem un ampli ventall de propostes gastronòmiques, per a millorar les nostres habilitats a la cuina o reflexionar críticament sobre el món de l’alimentació.


Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa.


Inscripcions


Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns 14 de setembre, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial  als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d’arts del Prat.


Trobareu tota la informació a la web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 


Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 


Al Prat, la cultura al teu abast! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’artista pratenca “Tinta Fina”, finalista dels premis Junceda d’il·lustració, per la imatge gràfica de la darrera Fira Avícola
Artículo siguienteEl Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí