Inicio Actualidad Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de...

Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades

Esteu aquí

Les inscripcions començaran el dilluns 14 de setembre, a partir de les 16.30 h

dimarts, 6 setembre, 2022 – 09:30


Ja està disponible la nova oferta de cursos, tallers i xerrades als centres culturals de la ciutat prevista pels mesos d’octubre, novembre i desembre. Des del Servei de Cultura oferim aquest conjunt de propostes formatives de temàtiques diverses i per a totes les edats.


Dins de l’àmbit de la creació i l’expressió artística, podrem tastar tallers de ball, circ, tecnologies musicals, començar a tocar algun instrument, iniciar-nos en l’art tèxtil, millorar les nostres fotografies i vídeos, o desafiar el full en blanc. Pels amants del coneixement i la reflexió, proposem cursos i xerrades sobre literatura, història, música o temes d’actualitat, que eixamplaran la nostra mirada i capacitat crítica. En el camp de la tecnologia, podrem descobrir i aprofundir en eines i aplicacions digitals que millorin el nostre dia a dia i afavoreixin la creativitat. I com a postres, degustarem un ampli ventall de propostes gastronòmiques, per a millorar les nostres habilitats a la cuina o reflexionar críticament sobre el món de l’alimentació.


Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa.


Inscripcions


Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns 14 de setembre, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial  als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d’arts del Prat.


Trobareu tota la informació a la web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 


Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 


Al Prat, la cultura al teu abast! 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí