Inicio Actualidad Oberta la convocatòria per als nous Plans d’Ocupació

Oberta la convocatòria per als nous Plans d’Ocupació

L’Ajuntament de Cornellà ha obert el termini per apuntar-se als nous Plans d’Ocupació municipals, per afavorir la reinserció laboral de persones amb dificultats socieconòmiques. Per a poder accedir-hi s’ha de complir uns requisits i presentar una instància amb tota la documentació requerida. 

Les sol·licituds s’han de presentar a partir del dia 5 setembre i fins al 20 de setembre, ambdós inclosos,  i preferentment per Tràmit electrònic (secció Ocupació/Sol·licitud per participar en els Plans d’Ocupació) o bé al Registre General de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat o en les formes previstes a l’art. 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de Procediment Administratiu Comú.

Durant el període de presentació de sol·licituds, es podrà sol·licitar informació i aclariment de dubtes respecte del procés de presentació de sol·licituds al Servei d’Ocupació de Can Mercader: 93.474.33.99 o mitjançant correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat

MAS:  L’Ajuntament del Prat desplega projectes públics adaptats a les necessitats de les empreses en matèria d’igualtat

Podeu consultar el tràmit a l’apartat d‘Oferta Pública del web municipal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAvui comença el curs escolar per a infantil i primària
Artículo siguienteUn any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí