Inicio Actualidad La qualitat de l’aigua de la platja es manté excel·lent

La qualitat de l’aigua de la platja es manté excel·lent

Esteu aquí

Des del començament de la temporada les analítiques mostren el el bon estat i salubritat de les aigües

divendres, 29 juliol, 2022 – 14:30


Tal com ha vingut passant al llarg de l’estiu, la darrera anàlisi quinzenal de la qualitat de l’aigua de la platja del Prat pel que fa al bany realitzada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha donat un resultat de qualitat excel·lent.


La presència de contaminants microbiològics és pràcticament nul·la i la temperatura de l’aigua se situa actualment en els 26,7º C, és a dir, ha iniciat un lleuger descens respecte de les assolides durant el pic de l’estiu. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí