Inicio Actualidad Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Esteu aquí

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà sense les restriccions de l’any passat

divendres, 29 juliol, 2022 – 10:45


Després de dos anys de Festa Major en circumstàncies extraordinàries, amb una Festa Major que no es va poder celebrar i una altra que es va desenvolupar amb moltes limitacions, celebrem una Festa Major que es podrà gaudir sense restriccions, amb el mateix esperit de sempre, de trobada al carrer, de passar-ho bé, i de viure i compartir amb amics, família, veïns i veïnes la nostra Festa Major.


5 dies de Festa Major i espais distribuïts


Enguany la Festa Major compta amb un dia més. Començarà el dijous 22 de setembre, amb les tradicionals propostes d’inici de la festa: el Toc d’Inici, l’Esclat de Festa Major i el pregó de Festa Major. Aquests tres actes donen el tret de sortida a una programació diversa, amb activitats per a tots els públics. Ens acomiadarem de la Festa Major el dilluns 26 amb el Castell de Focs que es podrà seguir novament des de diferents punts de la ciutat.


El programa d’activitats es desenvoluparà a diferents espais de la ciutat, que inclouen espais habituals com la plaça de la Vila o el parc Fondo d’en Peixo amb d’altres que van ser novetat l’any passat però que s’incorporen enguany pel seu bon funcionament, com la plaça Louis Braille o La Cirquera a la plaça de Sant Jordi.


La plaça de la Vila serà l’escenari principal de les activitats de la cultura popular i tradicional i on desfilaran totes les colles de la ciutat en un moment o altre amb gegants, diables, danses tradicionals i castells. Un altre punt que no pot faltar a la Festa Major, és el parc Fondo d’en Peixo serà l’espai musical divers, amb ritmes tranquils, més moguts o fins i tot bandarres segons el moment del dia.


La Cirquera s’instal·larà de nou a la plaça de Sant Jordi, amb tres grades per gaudir de malabars, equilibris i acrobàcies del circ més innovador i actual. El CEM Julio Méndez serà l’espai destacat al barri de Sant Cosme, amb diferents propostes divendres, dissabte i diumenge.


Les propostes musicals per al públic més jove es concentraran al pàrquing de l’estació. La Zona Jove Estació trobarem ritmes urbans, trap, rap, hip-hop, música electrònica, amb noms reconeguts del panorama musical actual i DJs que faran que no es pugui parar de ballar. Un espai que també comptarà amb tots els serveis per gaudir d’una Festa segura i responsable.


Tot el programa a partir de l’1 de setembre


No faltaran els balls de gala, concerts i ritmes més clàssics perquè totes les edats puguin gaudir de la Festa Major. El Teatre L’Artesà també es vesteix de Festa, amb propostes familiars que es desenvoluparan al Pati i per a públic més adult a la Sala Gran.


El Prat Nocturn també torna al format clàssic, amb un recorregut pels carrers de la ciutat que ens descobrirà secrets i personatges de la història del Prat.


Els detalls de propostes i els noms dels artistes que ompliran la Festa d’enguany els podreu conèixer a partir de l’1 de setembre, a la web de Festa Major i a les xarxes socials municipals. Estigueu atents i atentes a elprat.cat/festamajor


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí