Inicio Actualidad Encreuaments a l’estiu

Encreuaments a l’estiu

dijous, 28 juliol, 2022 – 13:15


Durant el mes d’agost es pot visitar l’exposició Encreuaments, l’evolució demogràfica del Prat. La sala d’exposicions del Cèntric està oberta en l’horari del mateix centre: Del 25 de juliol al 27 d’agost de dilluns a divendres  de 15:30 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h.


Els apartats de l’exposició instal·lats als Centres Cívic es podran tornar a visitar a partir del dilluns 22 d’agost (consultar horari de cada centre al seu web).


Recordeu que l’exposició gira entorn de l’evolució demogràfica del Prat  des dels orígens, amb els primers pobladors, fins al segle XXI. La mostra ens ofereix informació sobre com ha anat evolucionant la població del Prat i tots els elements que han contribuït  a la realitat actual. L’exposició es completa amb uns vídeos amb testimonis que en el seu moment van arribar al Prat i s’hi van instal·lar, i a més a més, hi ha també una animació sobre el creixement urbanístic de la ciutat.

MAS:  Alerta sanitaria en Baix Llobregat: el virus de ciervo 'zombie' podría afectar a humanos

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada
Artículo siguienteLa policia local deté un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí