Inicio Actualidad La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L’Estiu...

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L’Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Esteu aquí

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del Consorci de Turisme i el suport de La Vanguardia, publica un recull de recomanacions i continguts per gaudir de l’estiu al Baix Llobregat

dimarts, 26 juliol, 2022 – 15:00


El restaurant Catalina de Gavà va acollir, el passat 30 de juny, la presentació de la guia “L’Estiu al Baix 2022. NextLlobregat” en un acte que va comptar amb la presència de la consellera de Turisme del Consorci, Gemma Rodríguez, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el periodista i promotor de la iniciativa, Joan Carles Valero, entre d’altres autoritats d’ajuntaments i empreses de la comarca.

MAS:  Claus per mantenir un consum inteligent durant el Black Friday i el Cyber Monday


La guia proposa un recull de propostes per gaudir d’escapades al Baix Llobregat, una comarca que compta amb una  important oferta de restaurants del col·lectiu Sabors de l´Horta, que treballen amb producte del territori. En aquest entorn, també destaquen nombrosos elements d’interès, com platges, boscos, edificis històrics i singulars i espais naturals de gran importància, com els del Delta del Llobregat.


Una dotzena de periodistes han elaborat aquesta obra per a la qual han entrevistat un centenar de personalitats, com xefs, guies, autors i autores i actors i actrius vinculats al territori. Totes aquestes personalitats han esdevingut amBAIXadors i amBAIXadores de la comarca per oferir les seves recomanacions dirigides a omplir aquest estiu de propostes que permetin al visitant conèixer els atractius turístics del Baix Llobregat. A més, la publicació recopila també una dotzena de recomanacions per gaudir de la lectura per part d’escriptors, escriptores i artistes de la comarca i un recull de receptes de catorze xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta, protagonistes de la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat.

MAS:  Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn


Gastronomia del territori amb presència pratenca al programa BenvinGUST al Baix Llobregat


“Descobrir i tastar” la comarca és l’objectiu del programa de TV BenvinGUST al Baix Llobregat, que es va estrenar el passat 12 de maig i s’emet cada dijous a les 21 h a ETV-Televisió del Baix Llobregat. L’espai, conduït pel còmic i presentador Jordi LP, proposa un recorregut per tretze municipis de la comarca a través de la seva cuina i dels plats que xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta elaboraran amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.


El Prat serà el protagonista de l’episodi que s’emetrà el proper 28 de juliol. Neus Macías, periodista de la ciutat que col·labora al Prat Ràdio i al periòdic Delta, serà l’encarregada d’acompanyar Jordi LP per alguns dels atractius més destacats del Prat, com els Espais Naturals del Delta, la Granja Torres o els camps de carxofa del Parc Agrari. El recorregut acabarà a la cuina del restaurant Cèntric Gastrobar, on la xef Susana Aragón elaborarà una recepta amb producte local.

MAS:  “L’ampliació d’espais naturals protegits suposa una garantia de futur per a la preservació de la biodiversitat al delta”


Un cop emès, el programa es podrà veure aquí


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFinalitza la 7a edició del Cinema i Música a La Capsa
Artículo siguienteEl Cèntric adapta els seus horaris per l’estiu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí