Inicio Actualidad El Cèntric adapta els seus horaris per l’estiu

El Cèntric adapta els seus horaris per l’estiu

dimarts, 26 juliol, 2022 – 16:00


A partir del 25 de juliol i fins al 27 d’Agost, el nou horari d’atenció al públic del Cèntric i de la Biblioteca Antonio Martin serà:


  • de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h

  • dissabtes de 10 a 14h


A més a més l’accés al centre estarà centralitzat per la porta de Jaume Casanovas, garantint així l’estratègia municipal de ser refugi climàtic.


Arxiu Municipal


El nou horari de l’Arxiu  Municipal per al servei de consulta serà de dimarts a divendres de 9 a 14 h. Des del 25 de juliol cal demanar cita prèvia a través del telèfon 934 782 858 o a patrimonicultural@elprat.cat,  indicant quina documentació es vol consultar.


Sala d’exposicions


Dins l’horari d’obertura del Cèntric, es podrà seguir visitant l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”.


Refugi climàtic


Davant la onada de calor que estem patint, l’Ajuntament ha identificat al Cèntric com equipament de refugi climàtic amb llocs per seure i espais climatitzats per protegir-se de la calor.


Si bé se’n podrà beneficiar la ciutadania en general, estan especialment adreçats als col·lectius més vulnerables a l’impacte de les elevades temperatures sobre la salut, entre ells la infància, la gent gran, les persones amb malalties cardiovasculars o les dones embarassades, entre d’altres.

MAS:  El CORPUS s'adapta a les restriccions per la sequera

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L’Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”
Artículo siguienteEl Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel torna després de 4 anys sense poder-se celebrar
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí