Inicio Actualidad Ofertes de feina per a formar part de l’equip tècnic del Teatre...

Ofertes de feina per a formar part de l’equip tècnic del Teatre L’Artesà

Esteu aquí

El termini de presentació és el 16 d’agost de 2022.

dilluns, 25 juliol, 2022 – 10:00


El Teatre L’Artesà conjuntament amb l’empresa So i Art Prat S.L. obre tres processos de selecció de personal per formar part del seu equip tècnic. En concret, s’ofereix una plaça per treballar com a responsable tècnic/a d’audiovisuals, una plaça per a responsable tècnic/a d’il·luminació i una plaça com a tècnic/a d·iluminació.


La incorporació de totes tres places està prevista per a setembre de 2022 i s’ofereixen contractes 40 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a diumenge en torns variables i amb disposició els caps de setmana, festius i nocturns. El termini de presentació és el 16 d’agost de 2022 a les 23:59h.


A continuació es poden consultar els documents específics amb condicions i requisits per a cada oferta de feina:


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí