Inicio Actualidad Millora de la infraestructura del mercat de Sant Ildefons durant el mes...

Millora de la infraestructura del mercat de Sant Ildefons durant el mes d’agost

El mercat municipal de Sant Ildefons es tancarà durant el mes d’agost per procedir a unes obres d’impermeabilització del forjat que sustenta el paviment dels passadissos de la planta de venda del mercat, i també de la zona de les parades de peix. Com queda afectat el sòl de tota la planta de venda, s’ha considerat necessari tancar el mercat al públic mentre duri l’actuació, i per això es realitzarà durant el mes d’agost, quan el nivell d’activitat i de vendes és menor. Està previst que les obres durin un mes i, per tant, que el mercat torni a obrir amb normalitat quan arribi setembre.

Les obres tenen un cost de 260.091,09€ (iva inclòs) que assumirà l’Ajuntament de Cornellà i tenen l’objectiu evitar filtracions d’aigua als magatzems que hi ha a la planta del soterrani. Els altres dos mercats municipals de Cornellà (Mercat Marsans i Mercat Centre) mantenen l’horari de servei habitual.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí