Inicio Actualidad Més serveis a la platja: agents per a la convivència

Més serveis a la platja: agents per a la convivència

Esteu aquí

Des del començament de la temporada de bany, els equips d’agents per a la convivència són presents al nostre litoral amb l’objectiu d’informar sobre els usos de l’espai així com les normes de convivència.

divendres, 22 juliol, 2022 – 14:15


Un any més, diversos equips d’agents per a la convivència treballen a la platja del Prat. L’objectiu de la seva presència és informar sobre els usos dels espais així com la promoció d’actituds i conductes cíviques a la platja, tal com ja es fa diàriament al nucli de la ciutat. A través del diàleg i de la proximitat es fomenta la corresponsabilitat en l’ús de l’espai públic i dels espais naturals protegits. Els horaris d’aquests agents són:


  • De dilluns a divendres de 9:30 a 19:00 h (dilluns fins les 18 h)

  • Dissabte i diumenge de 9:30 a 14.30 h i de 15:00 a 19:15 h


La qualitat de l’aigua, excel·lent


La nova analítica de control de la qualitat de l’aigua mostra que el seu estat és excel·lent i la seva temperatura és de 28,1ºC.


Noves dutxes disponibles


A partir d’aquest cap de setmana també estan ja disponibles la dutxa amb cadira per a les persones amb diversitat funcional a l’accés 18. També en aquest accés s’ha instal·lat una passera fins aigua i plataforma per facilitar bany adaptat així com el canal de sortida d’embarcacions. La dutxa de l’accés 19 també estarà a ple rendiment a partir d’aquest cap de setmana. 

MAS:  Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!
Artículo siguienteMés freqüència de busos per connectar Sant Boi i Cornellà amb la nova línia M75 de Metrobús
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí