Inicio Actualidad Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

Esteu aquí

La fira d’artesania comptarà amb 20 parades i 5 tallers que s’han seleccionat entre un gran nombre de propostes rebudes

dimarts, 26 juliol, 2022 – 12:30


L’Aparador és el mercat d’artesania i creacions fetes a mà, que des del 2018, organitza el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, el diumenge de Festa Major, prenent el relleu al Centre d’Art Torre Muntadas, anteriors promotores d’aquesta iniciativa.


Com cada any, durant els mesos de juny i juliol s’ha fet una crida a la participació, i s’han presentat 64 propostes, batent tots els rècords de convocatòria. D’aquestes 64 propostes, des del Centre Cívic s’han escollit 20 artesanes i creadores que mostraran el seu treball el diumenge 25 de setembre, d’11 a 20 h, als Jardins de Joan Salvat Papasseit, canviant així la tradicional ubicació del mercat a la plaça Pau Casals.


Les propostes han estat escollides tenint en compte criteris com l’originalitat de les creacions, la diversitat de tècniques i processos de producció artesanal, així com la sostenibilitat. Podeu consultar el llistat de les paradistes escollides fent clic aquí.


A banda del mercat, durant tot el dia també hi haurà una programació de tallers i espais de pràctica que tenen com a objectius fomentar i difondre la pràctica de creacions manuals, una de les principals finalitats del projecte d’arts visuals del Centre Cívic.


Pel que fa als tallers, es va donar la possibilitat a les persones que han presentat el seu projecte de presentar també una proposta de taller. D’aquestes se n’han escollit 5, adreçades a públic familiar o adult: ceràmica, cianotípies i brodat són algunes de les tècniques artesanals que es podran aprendre i practicar a L’Aparador. 


En definitiva, comencem a escalfar motors per organitzar un mercat ple de propostes interessants, activitats per a tots els públics, on els veïns i les veïnes de la ciutat, puguin gaudir del ‘fet a mà’ durant la Festa Major del Prat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí