Inicio Actualidad Es busquen joves amb carrera universitària per solucionar reptes empresarials

Es busquen joves amb carrera universitària per solucionar reptes empresarials

El 26 de setembre un grup de 50 joves amb estudis universitaris acabats iniciaran un viatge d’innovació, per visitar empreses de tot el territori metropolità. No serà solament una visita, sinó una oportunitat de mostrar el talent innovador que encara està per descobrir. Com? A través dels reptes que formularan algunes d’aquestes empreses i que hauran de resoldre per equips de la manera més innovadora possible. Durant la ruta, a més, gaudiran de formacions específiques i xerrades inspiradores.

Es tracta del programa Innobus, que organitza l’agència Innobaix. Els requisits de participació són haver acabat un Grau universitari, en qualsevol especialitat, i oferir dedicació exclusiva del 26 de setembre al 4 de novembre de 2022. Les inscripcions es tancaran el 16 de setembre. Podeu obtenir més informació al següent enllaç:

innobaix.cat/innobusers

 
Si tens inquietud emprenedora i vols mostrar tot el teu talent, puja al bus, aprèn i crea en equip

El programa Innobus arriba a la seva setena edició i torna a la total normalitat, després del parèntesi provocat per la pandèmia. Així, es farà un itinerari per tot el territori metropolità, visitant empreses i institucions de diversos sectors. Ara com ara, ja han confirmat la seva participació diverses empreses i institucions. Aigües de Barcelona i l’Hospital de Bellvitge plantejaran un repte als innobusers. També visitaran les instal·lacions del Port de Barcelona, el Centre d’Empreses de ProCornellà, Wayra de Telefónica i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. I l’escola de negocis Eada acollirà una jornada formativa a càrrec de Victor Ponti.

Innobaix és l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Es va crear la tardor de 2009, en plena recessió econòmica, per impulsar i enfortir la capacitat d’innovació de les empreses i institucions. En una comarca històricament centrada en la indústria, l’objectiu ha estat transformar el model productiu a través de la innovació i el coneixement, l’emprenedoria, la formació professional i el talent digital. Avui, Innobaix és una gran xarxa formada per ajuntaments, entre els quals hi ha el de Cornellà, sindicats, cambres de comerç, associacions i universitats, d’una banda, i empreses petites, mitjanes i grans de l’altra. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí