Inicio Actualidad Agustí Villaronga roda al Prat la comèdia LOLI TORMENTA, protagonitzada per Susi...

Agustí Villaronga roda al Prat la comèdia LOLI TORMENTA, protagonitzada per Susi Sánchez

Esteu aquí

Aquest mes de juliol, s’ha iniciat a la ciutat el rodatge de diverses escenes de LOLI TORMENTA, una comèdia dirigida per Agustí Villaronga, amb el suport del programa municipal El Prat Film Office

Rodatge de la pel·lícula de Villaronga al Prat

dijous, 21 juliol, 2022 – 12:00


Aquest mes de juliol, s’ha iniciat a la ciutat el rodatge de diverses escenes de LOLI TORMENTA, una comèdia dirigida per Agustí Villaronga, amb el suport del programa municipal El Prat Film Office.


 


Al Prat, s’ha iniciat aquest mes de juliol el rodatge de diverses escenes de LOLI TORMENTA, una comèdia dirigida per Agustí Villaronga i protagonitzada per Susi Sánchez (Cinco lobitosDolor y Gloria). Completaran el repartiment principal els joves debutants Joel Gálvez, Mor Ngom i Maria Anglada Sellarés, i els reconeguts Celso Bugallo i Fernando Esteso.


La pel·lícula compta amb guió de Mario Torrecillas i Agustí Villaronga, basat en un argument original del mateix Torrecillas i es roda en diferents localitzacions de la demarcació de Barcelona. El seu rodatge al Prat ha comptat amb el suport del programa municipal El Prat Film Office.

MAS:  La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”


LOLI TORMENTA és una producció de Irusoin (La trinxera infinita) i Vilaüt Films (Alcarràs) i 3.000 obstáculos AIE, i compta amb el suport de RTVE, TV3 i Movistar Plus+ i el finançament de l’ICAA i l’ICEC. Serà distribuïda en cinemes per Caramel Films i Youplanet Pictures, i les vendes internacionals aniran a càrrec de Film Factory.


 


Sinopsi del film


Lola, la moderna i caòtica àvia d’Edgar i Robert, es va fer càrrec d’ells després de la mort de la seva filla uns anys enrere. Els tres viuen en una modesta casa de l’extraradi de Barcelona, i res els fa sospitar que la seva tranquil·la vida està a punt de canviar dràsticament. Lola ha entrat en un procés avançat d’Alzheimer i els nens, que no estan disposats que els separin i acabar en un lloc d’acollida, es faran càrrec d’ella amb gran enginy i desbordant fantasia per ocultar la seva malaltia. Per això, hauran d’enfrontar-se, igual que Robert en les seves competicions d’atletisme, a més de 3.000 obstacles.


 


Agustí Villaronga


És un dels noms clau del cinema espanyol de les últimes dècades. Va debutar el 1987 amb la pel·lícula referencial Tras el cristal. El seu segon llargmetratge, El niño de la luna (1989) va participar al Festival de Cannes i va guanyar el Goya al Millor Guió Original. La seva trajectòria inclou títols com 99.9 (1997), El mar (2000), Aro TolbukhinEn la mente del asesino (2002) o Pa negre (2010), guanyadora de nou Goyas, tretze premis Gaudí, i l’Ariel a la Millor Pel·lícula Llatinoamericana, entre d’altres importants reconeixements.

MAS:  1350 participants a la Cursa Solidària de Reis


Entre els seus altres treballs com a director destaquen El rey de La Habana (2015), Incerta glòria (2017), Nacido rey  (2019) i El vientre de la mar (2021), que va rebre la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga de 2021, i cinc premis més, entre els quals figura la Biznaga de plata a la millor direcció i al millor guió.


Segons paraules del seu propi director, Agustí Villaronga: “Ens agradaria intentar atreure el públic a través de la senzillesa narrativa; una història que prioritza l’humor i la tendresa, però que fuig de la sensibleria fàcil. La meva gran premissa de treball és que la pel·lícula transmeti la visió d’un adult, però amb els ulls de quan era un nen. La pel·lícula, que va en la línia amb l’herència còmica dels mestres del cinema espanyol; un humor no sempre negre, però sempre irreverent i surrealista”.

MAS:  Aquest cap de setmana, és el torn de la Festa del barri Riera


 


Rodatge sostenible


LOLI TORMENTA és una producció sensibilitzada amb el respecte al medi ambient. En l’assessorament i desenvolupament d’aquesta planificació de rodatge sostenible ha participat Creast, empresa espanyola pionera en la reducció i mesurament de la petjada de carboni i especialitzada en el sector audiovisual. Al final del rodatge, es durà a terme el mesurament de l’impacte ambiental.


 


El Prat Film Office


El rodatge de la pel·lícula a la ciutat compta amb el suport del programa municipal El Prat Film Office. Des de fa 10 anys, aquest programa s’ocupa d’assessorar les productores en tot allò referent a la cerca de localitzacions i la planificació i gestió dels permisos de rodatge; la promoció del municipi com a plató audiovisual i l’activitat econòmica que se’n deriva; i el suport al talent local i a l’alumnat d’escoles de cinema d’arreu de Catalunya. També promou els rodatges sostenibles i el Prat és la primera localitat de la xarxa de municipis de la Catalunya Film Commission (ICEC) que ha incorporat a les seves ordenances criteris del Greenfilmin.


 


(Notícia basada en la informació elaborada per l’agència de comunicació de la producció, Revolutionary Press)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat ha facilitat que tota la ciutadania pugui gaudir de la cultura a l’estiu, amb una àmplia programació d’activitats
Artículo siguienteArxivada la causa contra 9 de les persones investigades en relació amb el cas sobre el Consell Esportiu de L’Hospitalet
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí