Inicio Actualidad Al setembre arriba la 19a Trobada de Dones

Al setembre arriba la 19a Trobada de Dones

Esteu aquí

El període d’inscripcions s’obre l’1 de setembre

dimecres, 20 juliol, 2022 – 13:30


El proper dissabte 17 de setembre es durà a terme al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa una nova edició de la tradicional Trobada de Dones del Prat. Enguany serà la 19a ocasió en que les dones de la ciutat es donen cita en aquest espai de retrobament, després de les vacances d’estiu, que representa l’inici del curs feminista des del projecte municipal.


Com a cada edició, l’objectiu de la Trobada de Dones és promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, fer visible els diferents sabers col·lectius i també fomentar la relació intergenercional a través d’un discurs crític i feminista.

MAS:  ¡ALERTA ALIMENTARIA EN Baix Llobregat! Este queso de Aldi está contaminado con Listeria


Format híbrid


Enguany, es planteja un format híbrid amb un acte central, que es realitzarà el 17 de setembre al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, i per altre banda, tota una sèrie de tallers que es duran a terme al llarg d’aquella mateixa setmana. L’objectiu, tal i com es va fer l’any passat, és facilitar la participació de les participants a diferents activitats.


El 17 de setembre començarà amb la xerrada “Sexualitat i plaer”. Serà a càrrec de la Doctora en psicologia i experta en sexualitat femenina, Mireia Darder.  


Tot seguit tindran lloc una sèrie de tallers amb propostes diverses com:

MAS:  Escola Esportiva Social, torna un ampli programa multiesportiu per a estudiants


A banda de la jornada central, la proposta d’activitats al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa per a la resta de la setmana és:


  • Dijous 15 de setembre a les 18 h; un taller participatiu “Fem propostes per a millorar en igualtat de gènere i la prevenció de les violències”;  en el marc del procés d’elaboració del Pla Local d’Igualtat de Gènere

  • Dilluns 19 de setembre a les 18 h, “La sexualitat de les persones amb diversitat funcional” amb Associació Tandem Team

  • Dimecres 21 de setembre a les 17:30 h, una nova edició de “Ciclicitat femenina” amb Omaira Consuegra


Inscripcions


Per raons d’organització i planificació, a partir del dijous 1 de setembre caldrà fer inscripció prèvia a totes les activitats a través del web online.elprat.cat.


Per a qualsevol dubte, us podeu posar-se en contacte amb dones@elprat.cat o trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.


Xarxes


La Trobada  tindrà seguiment a les xarxes socials d’InstagramFacebook i Twitter, utilitzant el hastag #19Trobada i #elmeucoslamevaempremta.

MAS:  La nevada deixa al Prat estampes que costen de veure

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament del Prat desenvolupa actuacions per prevenir, detectar i controlar les plagues de mosquits, rates i d’altres espècies
Artículo siguienteEl Prat impulsa un nou model d’habitatge compartit per dignificar l’allotjament temporal d’emergència, alhora que reclama més habitatge social
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí