Inicio Actualidad La paella de la gent gran ja té data i hora

La paella de la gent gran ja té data i hora

dilluns, 18 juliol, 2022 – 13:00


Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, enguany torna una de les celebracions més especials de la ciutat, la paella popular de la gent gran.


Serà el dimarts 20 de setembre al Parc Nou i s’espera que compti amb la participació d’unes 1.100 persones.


Les invitacions es repartiran a partir del dijous 8 de setembre al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4). Cada persona podrà recollir quatre tiquets, presentant els corresponents documents d’identitat.


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran al següent enllaç.

MAS:  Un Pota Blava que aglutina alguns dels elements més representatius del Prat protagonitza el cartell de la 50 Fira Avícola


Per a més informació us podeu adreçar de dilluns a divendres al Punt de la Gent Gran, situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEnfortir Cornellà: benestar social
Artículo siguienteAigües de Barcelona i Cetaqua demostren l’ús d’aigua regenerada per a l’agricultura, a través de l’hort urbà REGREEN a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí